In: Comunicació, Emprenedoria, General

La continuïtat d’aquests vuit negocis del Baix Vallès es tradueix en el manteniment de tretze llocs de treball.

El consistori molletà, a través del Punt d’Atenció de Reempresa (PAR), situat a l’Empresa Municipal per la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO), ha evitat el tancament de vuit negocis del Baix Vallès. Aquesta xifra representa un 33,3% d’increment de casos d’èxit respecte els primers sis mesos de l’any 2017.

En relació al primer semestre de 2017, el PAR Mollet ha atès un 84,4% més de reemprenedors i n’ha assessorat 41. En canvi, ha disminuït un 30% l’atenció a cedents o empreses que volen tancar i busquen algú que doni continuïtat al seu negoci, tot i que se n’han atès 14.

52 casos d’èxit en 3 anys i mig

Des de 2014 fins el 30 de juny de 2018, l’Ajuntament de Mollet, a través del Punt d’Atenció de Reempresa, ha atès 191 reemprenedors, ha gestionat 92 cedents, i ha evitat el tancament de 52 negocis. Segons dades de Reempresa Catalunya, la taxa de supervivència de les empreses que es compren mitjançant el procediment de reempresa és d’un 87%.

Dona, estudis primaris, hostaleria

El perfil de la persona reemprenedora atesa al PAR de Mollet és: dona, d’entre 26 i 45 anys, amb estudis primaris finalitzats i amb l’objectiu d’auto-ocupar-se perquè no troba feina o per inquietuds personals. El negoci més buscat és l’hostaleria.

El PAR de la ciutat és el punt de referència de Rempresa Mollet però també de diferents municipis del Baix Vallès com Martorelles, Montornès, Montmeló, Parets, Sant Fost de Campsentelles, Santa Maria de Martorelles i Vallromanes.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇