In: Comunicació

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet tres empresaris que recentment han obert el seu propi negoci amb el suport d’EMFO: els germans Lukas i Gabriel Gevatter (Tropikcal) i Jean Pierre Lara (Eleven Sport Club).

Els germans Gevatter van unir els seus coneixements per crear un producte nou: Tropikcal Memory Pancake. En concret, en Gabriel Gevatter ens ha explicat que  ” com a projecte dels meus estudis en gastronomia, vaig crear un preparat per pancakes instantani sense gluten ni lactosa perquè tothom ho pugués consumir “. I el seu germà, en Lukas, va “pensar una fórmula per millorar la memòria i la concentració, donant un suplement al pancake i fent-lo més complet”. I han afegit que “volíem crear un producte que es pugués consumir per esmorzar i fos fàcil i ràpid de preparar”. D’aquí en va sorgir el  nou producte, el Tropikcal, que “està adreçat a joves, esportistes, gent gran…”. Actualment, “estem realitzant una tasca comercial, tot i la venda online”.

En Jean Pierre Lara ha obert el gimnàs Eleven Sport Club i ens ha explicat que “tenia ganes d’obrir el meu negoci, un espai propi on poder oferir tots els serveis de nutrició i esport als seus usuaris”. En Jean Pierre destaca que “quan vaig voler començar a fer realitat la idea, vaig veure que necessitava suport i em vaig adreçar a EMFO”. Com a emprenedor opina que “l’assessorament de l’equip d’EMFO et marca el camí i és més fàcil tirar-ho endavant”. I en concret, el gimnàs Eleven Sport Club fa un parell de setmanes que està obert a Mollet del Vallès, a la Ronda Can Fàbrega, 10.

Escolteu el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇