In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet l’Antonio Martos i la Monica  Barroso, ambdós usuaris participants del programa Ubicat que actualment està desenvolupant EMFO.

En el cas de l’Antonio “participar en el programa Ubicat m’ha donat molta seguretat ja que em trobava molt perdut” i en concret “m’ha donat eines per ser més autònom a l’hora de buscar feina”. Actualment “m’ha ajudat a trobar una feina amb el qual em sento molt a gust”. Segons ens ha explicat “vaig anar a EMFO per apuntar-me a una borsa més per buscar feina, però quan t’expliquen tot el que podem treballar, t’anima”. El procés de recerca de feina amb EMFO “ha estat curt perquè vaig trobar una feina, i al poc temps vaig tenir l’oportunitat de canviar-la per una millora laboral”.

La Monica Barroso ens ha explicat que “ja coneixia EMFO perquè havia realitzat algun procés de selecció amb ells i càpsules formatives”. Ara “hi vaig tornar per veure quines ofertes laborals tenien i em van proposar participar a l’Ubicat”. Com que en el seu cas “estava a punt d’acabar els estudis d’integració, van aconsellar-me que comencés a preparar el currículum, les cartes de presentació… per avançar el procés de recerca de feina”. En concret “volia adaptar diferents currículums segons els col·lectius amb els quals volia treballar”. Actualment “estic en recerca activa de feina”.

El Programa Ubicat està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Escolteu el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇