In: Comunicació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès activarà l’1 d’octubre l’aplicació de whatsapp de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO). Aquesta eina de contacte se suma a les ja existents entre la ciutadania, les empreses i els emprenedors i EMFO. El número de Whatsapp és el 679 333 158.

L’horari d’atenció d’aquesta eina de comunicació gratuïta serà de 8.30 a 18.30h de dilluns a divendres.

Aquesta nova eina es crea amb l’objectiu de continuar treballant per estar més a prop de la ciutadania de Mollet i del Baix Vallès i se suma a les vies de comunicació ja existents entre la ciutadania i EMFO. A més a més del Whatsapp, també es pot contactar amb l’equip d’EMFO de forma presencial, a través de l’APP per a mòbils, per telèfon, per correu electrònic, pel formulari de contacte de la nova pàgina web i per les xarxes socials.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇