In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Magda Ferrer,  l’Ana Domínguez i en Juan José Turu. Tots tres han participat o estan participant en el pla d’inserció laboral de l’Ajuntament de Mollet, el PIVEM.

L’Ana ens ha explicat que “estic treballant al PIVEM des del mes de juny” i les tasques que desenvolupa “són principalment de neteja i consergeria”. A nivell laboral “no tenia experiència en cap d’aquests dos àmbits, però des del PIVEM et formen i et preparen per poder-ho desenvolupar”. En el seu cas “l’alegria em va venir quan vaig saber que el contracte seria per 6 mesos”.  En finalitzar el contracte “espero trobar una nova feina i seguir millorant”.

En Juan José Turu, també vas ser operari del PIVEM, i ens ha acompanyat via telefònica perquè actualment està treballant. En Juan José ens ha explicat que “ara estic treballant en una fàbrica de muntatge de quadres elèctrics”. Quan estava al PIVEM “vaig fer neteja, pintura, muntatge de tarimes… i de seguida que se’m va acabar el contracte vaig trobar una altra feina; estic molt content”. El fet d’entrar al PIVEM “em va fer sortir del forat on estava ja que portava tres anys sense trobar feina”.

Per últim, hem parlat també amb la Magda, que actualment està treballant de conserge a la Masia de Can Lladó amb el PIVEM. Abans d’entrar al PIVEM “portava molt temps a l’atur”. Abans “havia treballat en una empresa d’arts gràfiques i quan va arribar l’atur, em van acomiadar i entenc que per l’edat, em costava trobar una altra feina”. El fet “d’estar treballant, quan tens càrregues familiars, és un gran canvi”. Des d’EMFO “fem tutories per treballar el currículum i parlem de coses que hagin passat a la feina i que puguem millorar”. Per la Magda “les tutories són un espai per reflexionar”. Per la seva experiència “animo a tothom anar a EMFO perquè et donen un servei molt personalitzat”.

Podeu escoltar el programa de ràdio sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇