In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Janet Padilla que va participar en el programa Singulars 2016, i l’Abdoulaye Sall i en Benjamin Prieto, tots dos participants del programa Fem ocupació per a joves 2017.

La Janet ens ha explicat que “quan em van trucar des d’EMFO per participar al programa Singulars, vaig acceptar perquè estava a l’atur”. Com a participant del  programa Singulars “vaig treure’m el certificat Actic, ens vam avaluar d’anglès i vaig realitzar pràctiques a l’Hospital de Mollet, on actualment he estat fent substitucions”.  Ara “estic fent recerca de feina, estudiant anglès i preparant entrevistes de feina”. El fet de participar en el programa “m’ha donat seguretat, sobretot en les entrevistes de feina que he realitzat”.

En Benjamin Prieto, participant del programa Fem ocupació per a joves, ha contactat via telefònica perquè està treballant. En Benjamin “es va quedar a l’atur i el van trucar per participar en el Fem al cap d’un mes”. En el seu cas “a través del FEM he trobat feina del que he estudiat; sóc electricista i faig instal·lacions de quadres elèctrics”. A més “en el FEM vaig rebre formació específica per actualitzar els coneixements que tenia”. En Benjamin afirma que “estic molt content perquè vull treballar en aquest sector”.

Per últim, l’Abdoulaye afirma que “des del FEM m’han donat molt suport” i en el seu cas “estava a l’atur, tinc l’ESO, m’he tret el carnet de conduir i ara, mentre treballo, estic estudiant de nou el cicle formatiu de grau mitjà d’administració”.  El seu objectiu “és tenir una formació per tal de poder ser més autònom sense l’ajuda de ningú”. I avui mateix “estic molt content perquè em renoven el contracte 6 mesos a l’empresa on estic treballant”. També ens ha explicat que “la primera feina ja la vaig obtenir amb el suport d’EMFO; per això quan em van trucar per participar en el FEM no vaig dubtar ni un moment”.

El programa Fem Ocupació està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Pots escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇