In: Comunicació

Si tens menys de 29 anys, amb o sense experiència laboral, compleixes els requisits d’accés a la universitat i estàs interessat a professionalitzar-te en el camp dels sistemes d’informació a les admnistracions locals, el pregrau dual de la UAB t’interessa!

Què és un Pregrau?

Aquest Pregrau dual té com a finalitat formar joves perquè incrementin la seva ocupabilitat en el sector públic en un context de formació molt pràctica i, per tant, professionalitzadora, amb la corresponsabilitat de la Diputació de Barcelona (DIBA) i de les administracions locals, així com amb la garantia de qualitat que ofereixen els ensenyaments de la UAB.

Aquest programa no només dota els alumnes de competències TIC, sinó també de competències tranversals que permeten als alumnes millorar la seva qualificació i el seu desenvolupament personal. Alhora proposa un contacte dels joves amb el campus de UAB, fet que pot estimular-nos, en un futur, a accedir a un grau universitari.

I de què podràs treballar?

Aquest Pregrau Dual afavoreix que els estudiants accedeixin als llocs de treball de administracions locals que requereixin especialistes encarregats de proveir les organitzacions dels sistemes i infraestructures informàtiques de suport a les seves funcions de gestió.

Especialment en el cas dels alumnes provinents de cicles formatius de grau superior (en qualsevol de les cinc especialitats de la família d’informàtica i comunicacions), la seva qualificació seria la a idònia per:

  • exercir funcions de suport informàtic en administracions locals
  • exercir de tècnic/a instal·lador i reparador d’equips informàtics en administracions locals
  • assumir tasques de tècnic/a en manteniment de sistemes informàtics en administracions locals
  • assumir tasques de tècnic/a analista de bases i xarxes de dades en administracions locals
  • exercir d’operador/a de sistemes en administracions locals

Aquí podràs resoldre els primers dubtes que et puguin sorgir. I si t’interessa, contacta amb l’equip d’EMFO al 935705160 o per Whatsapp al 679158333.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇