In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat al “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet la Rosana Cubilla i en Santiago Irala, dos empresaris amb esperit emprenedor que han iniciat el seu negoci amb el suport d’EMFO.

La Rosana ha obert recentment un centre especialitzat en desparasitar pollis i llèmenes “perquè hem vist que és una situació que s’està escapant de les mans als pares i mares, i vam veure l’oportunitat”. A Paraguai “ja tenia un negoci que no tenia res a veure, un bar de copes” però “a Paraguai hi ha menys impostos i necessites menys permisos, i no reps orientació“. El fet de ser empresari “tu lluites pel teu negoci, hi poses més hores però amb l’avantatge d’aconseguir més beneficis”.

I en Santiago ens ha explicat que “he obert una empresa de construcció i de reformes”, sector en el qual tenia experiència anterior. De fet “a Argentina ja em dedicava a aquest sector”. Segons Irala “després de parlar amb amics i coneguts, vaig decidir donar-me d’alta d’autònom”. El suport que ha necessitat d’EMFO “és per la facturació” i “els vaig conèixer a través d’un amic que havia utilitzat els seus serveis“.

 

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇