In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens ha acompanyat a Ràdio Mollet la Sonia Fonfreda, usuària d’EMFO, per explicar-nos la seva experiència amb el programa Enfeina’t.

La Sonia ens ha explicat que “des del 2011 he estat a l’atur i vaig trobar una feina temporal al 2016, però res estable”. A través d’internet “vaig estar buscant ofertes de feina i em vaig apuntar a la borsa de treball d’EMFO”.  Al cap d’uns mesos “des d’EMFO em van trucar per explicar-me l’Enfeina’t i aquí estic!”.  Quan busques feina, la Sonia ha confessat que “vas molt perduda, ara tot va per internet i no te’n surts” i “a EMFO et fan tutories de seguiment per saber com vas i et donen eines per a la recerca de feina”. A nivell professional “la meva experiència laboral és com a administrativa” i “el fet de tornar a treballar, estar amb altres companys,…em fa molt feliç!”.

El programa Enfeina’t està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Escolteu el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇