In: Comunicació

L’Ajuntament de Mollet del Vallès ha presentat un nou espai que acollirà els Serveis Municipals d’Ocupació i Formació adreçat als joves i al servei d’emprenedoria i empresa. Mollet HUB estarà situat a l’antic edifici de la Policia Municipal, situat a l’avinguda Jaume I, i es preveu que les obres d’adaptació estiguin enllestides al febrer de l’any vinent.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament culmina el model que va anunciar en el seu moment basat en la diversificació en tres espais diferenciats de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i Ocupació (EMFO) que seguirà tenint Mollet Orienta al carrer de la Riera, l’espai Mollet Forma, situat a l’antiga escola Longarón i dedicat bàsicament a la formació i, ara, aquestes noves dependències adreçades als joves i al servei d’emprenedoria i empresa.

Pel regidor d’Ocupació, Raúl Broto, “amb aquet nou model, el nostre propòsit és oferir un servei més àgil, més competent i que no sigui dispers. Tot plegat per seguir millorant i adaptant a les noves necessitats les nostres polítiques d’ocupació que, com ens demostren les dades, estan donant els seus fruits”.

En referència al nou espai, per Broto “tanquem un cercle donant un pas més per vetllar pel futur dels nostres joves, crear ocupació i lluitar contra la precarietat i l’atur i, a més, posar tot el que està al nostre abast per facilitar el foment de l’emprenedoria i la creació d’empreses”.

Per l’alcalde i president d’EMFO, Josep Monràs, “aquest projecte, que està directament vinculat a la promoció econòmica de la ciutat, té la finalitatde seguir potenciant l’ocupació, en aquest cas, amb la creació d’empreses”. En aquest sentit, Monràs recordavaque “a través dels nostres serveis municipals, només l’any passat, 800 persones van utilitzar el servei d’emprenedoria creant 73 noves empreses i donant feina a gairebé 90 persones i ara, amb aquest nou espai, oferim la possibilitat d’augmentar aquestes dades, facilitar dinàmiques i crear coneixement”.

L’alcalde també ha volgut posar en valor que “amb aquestes dependències, Mollet dona una imatge de ciutat moderna, dinàmica i adaptada a les noves exigències i als nous reptes que ens ofereix aquest segle XXI, ja que no només hem de treballar el dia a dia, sinó que hem d’ampliar les mires per detectar quines seran les necessitats futures dels nostres ciutadans i ciutadanes”.

Mollet HUB estarà dividit en tres àrees: Punt Connect ( un espai d’atenció inicial obert i versàtil), Connect Area (indret destinat a establir relacions, comunicacions i sinergies) i Mollet Lab (un espai equipat per experimentar, practicar, investigar, formar-se …….. orientat a la creació de nous negocis i a l’autoocupació)

Actualment, el servei de joves està situat al Centre Cívic La República i el servei d’emprenedoria i de suport a les empreses a Mollet Orienta.

El pressupost de les obres d’aquest nou espai és de 200.000 euros i s’espera que estiguin enllestides al febrer de l’any vinent.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇