In: General

Per segona vegada des d’EMFO es desenvolupa el programa Innovadors. Per conèixer millor aquest projecte, hem conegut l’experiència de Sonia Legido i Anca Mariana Silaghi (trucada telefònica).

La Sonia ens ha explicat que a dia d’avui “estic fent tutories amb l’equip d’EMFO perquè l’objectiu és trobar feina i et fan un seguiment i t’orienten sobre com buscar feina”.  A nivell formatiu “tinc la diplomatura de turisme i estudis en empresarials” però “vaig deixar de treballar per motius personals i costa tornar a entrar al mercat laboral”. Participar en aquest programa “m’ha permès conèixer com està el mercat laboral actualment, prepares el teu currículum, estem treballant el vídeocurrículum, …”.

Anca Mariana ha participat via telèfon perquè està treballant en un forn de pa. En concret, ens ha explicat que “vaig conèixer EMFO a través de l’Oficina de treball” i actualment “estic treballant des de fa un mes amb el suport de l’equip d’EMFO”. A través de participar en aquest projecte “hem practicat les entrevistes de feina per preparar-nos per processos de selecció reals i guanyar en seguretat”. Considera que “tenir un bon currículum ajuda a l’hora d’enviar-lo a les empreses”. També ha fet el curs de formació en Excel.lència en atenció al client i perfeccionament administratiu.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇