In: Comunicació

Aquesta setmana ens han acompanyat en Joel Leiva i en Juan José Sánchez per explicar-nos la seva experiència amb EMFO.

En concret, en Joel ens ha explicat que “vaig conèixer EMFO per companys que hi havien anat a buscar feina o a formar-se”. A través de participar en aquest programa “he millorat com a persona i m’he preparat pel món laboral”. De fet “he estat treballant des que vaig finalitzar el curs de consergeria”. El fet de “formar-me en aquest àmbit m’ha obert tot un món relacionat amb l’atenció al client, la comunicació no verbal, els serveis d’emergències, els control d’accessos…”. Actualment “estic treballant en un centre de logística perquè tenia els carnets que necessitaven i com a controlador d’accessos”.

I en Juan José ens ha explicat que també “vaig conèixer EMFO per coneguts”. També “vaig formar-me per treballar com a conserge i controlador d’accessos”. El fet d’obtenir diferents carnets “t’ofereix la possibilitat de trobar feina en aquest àmbit ja que s’han d’actualitzar cada 2 o 3 anys”. En concret “des que vaig acabar el curs estic treballant perquè tinc els carnets renovats”. I “el que m’agrada d’EMFO és que se segueixen preocupant per tu, et segueixen trucant per saber què fas, i això, enlloc més t’ho fan”.

El programa SIOAS està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇