In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet tres emprenedores per explicar-nos quin és el negoci que volen obrir: l’Ana María Moragas, la María Carmen García i l’Ana María Egea. I també parlarem de quins serveis i quin suport els ofereix l’equip d’EMFO per desenvolupar-la.

L’Ana María Moragas s’adreça a EMFO “perquè laboralment hi ha un trencamenet i es produeix un canvi de ruta”. Personalment “anava fent cosetes i tenia la idea de muntar el meu propi negoci, i crec que ara és el moment”. En concret “m’agrada fer detalls personalitzats i originals”. El fet de crear “t’ajuda a tirar endavant, i més, quan veus resultats”. El suport d’EMFO “fa que et sentis acompanyat”.

En el cas de la Maria Carmen García és el segon cop que emprèn ja que  “havia iniciat una franquícia de restauració amb una altra persona i ja havia anat a EMFO i coneixíem els serveis d’empresa”. Ara “el que necessitava era fer un projecte sola”. El projecte “és fer una revista en format paper, però començaré pel format digital fins que no agafi més forma”. Tot i conèixer els serveis d’EMFO “ara m’he trobat que encara n’ofereixen més”.

L’Ana María Egea es va trobar “sense feina en qüestió d’un mes” però per sort “mentre treballava, també realitzava teràpies ja que sóc terapeuta”. Però degut a la situació laboral “vaig creure que era el moment de canviar la trajectòria laboral”. Coneixia EMFO “com a servei de recerca de feina però un amic em va comentar que també donaven suport a emprenedors”.

Escolteu tot el programa complet aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇