In: Comunicació, General

Avui ens ha acompanyat a Ràdio Mollet la Zareth Daniel  per explicar-nos quina és la seva situació i quines expectatives respecte el programa Singulars.

La Zareth ens ha explicat que  “estava a l’atur i fent cerca per internet vaig trobar informació d’aquest programa, vaig anar a EMFO i em van donar la informació”. A nivell d’estudis “tinc un grau superior d’higiene bucodental i el batxillerat” i a nivell laboral “tinc experiència com a dependenta“. El que em va interessar “és la formació de magatzem perquè he intentat buscar cercar en diferents empreses però en no tenir experiència, no m’agafaven i crec que amb aquest curs hi podrés accedir”. Afirma que “és el que estava buscant“. Les meves expectatives són “conèixer una feina nova i obrir-me noves oportunitats”.

El programa Singulars està subvencionat 100% pel Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇