In: Comunicació, General

Aquesta setmana, al programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet, hem explicat els cursos adreçats a persones en situació d’atur. I per fer-ho, ens han acompanyat la Marta Escudero i l’Araceli del Rincón, que estan a punt d’iniciar un curs amb EMFO i ens explicaran les seves expectatives, i la Leo Luna, que l’any passat va formar-se amb EMFO i ens explicarà la seva experiència.

La Marta ens ha explicat que “ja he finalitzat el curs de sociosanitari amb EMFO i estic a punt d’iniciar el curs d’Activitats de venda”. En el seu cas “m’agradaria treballar en una botiga o en tot cas, en un comerç”.

L’Araceli va quedar a l’atur el 2017 “i vaig decidir apuntar-me al curs d’anglès que oferia EMFO perquè oferien la possibilitat de realitzar l’examen oficial”. Avui en dia “l’anglès és molt important i és necessari tenir un títol per acreditar-lo”. I “el meu objectiu és treballar de cara al públic”.

Per altra banda, la Leo ens ha explicat que “l’any passat vaig realitzar un curs d’Operacions auxiliars d’enregistrament i tractament de dades i documents” i “ens van preparar tan bé, que les pràctiques van ser molt fàcils i vaig poder aplicar el que havia après”. El fet de realitzar aquests cursos “em va donar força perquè et sents útil i preparada”. El fet de “trobar-te en un espai on les necessitats són compartides, et facilita les coses”.

Si esteu en situació d’atur i voleu formar-vos en una professió en concret, en aquest enllaç podeu consultar tots els cursos que oferim.

El programa de Formació amb compromís a la contractació està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, i la Formació d’Oferta en Àrees prioritàries està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇