In: Comunicació, Emprenedoria, General

Avui han participat en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet la Montse Delgado, la Carme Espín, la Laia Sánchez i la Maria Pilar García. Les quatre col·laboradores tenen en comú que han treballat el seu projecte emprenedor amb l’equip d’EMFO.

La Carmen Espín ens ha explicat que “he estat treballant molts anys en el món de la medicina estètica, massatgista i teràpies alternatives”. Després de l’assessorament rebut per part de l’equip d’EMFO ” he anat reorientant la idea de negoci i m’ha portat a realitzar un certificat de professionalitat de docència” i “aquesta formació m’ha preparat com a formadora i ja he començat a impartir classes”.

La Montse Delgado ha explicat que “fa poc he obert la botiga de roba pin-up “Sweet dress hell” i estic molt contenta del resultat”. En el seu cas “em vaig adreçar a l’equip d’EMFO amb una idea però ho vam anar reenfocant”. En total “durant un any i mig he realitzat 16 cursos entre els quals de fiscalitat, impostos, finançament, pla ecomòmic i financer, Instagram, lideratge… tot per poder gestionar i posar en marxa el negoci”.

La Maria Pilar García ens ha atès via telèfon i ens ha pogut explicar que “aquest dissabte 2 de febrer inauguro la meva botiga de Mollet del Vallès que es dirà “Mini boy&Penjador de Mollet”. En el seu cas “porto molts anys d’autònoma i ja tinc experiència en emprendre” i “quan em van aconsellar que fes formació, pensava que se’m faria feixuc però m’han estat de molta utilitat”. Com a empresària “considero que ja no llenço els diners perquè tinc més control de les inversions i de les despeses gràcies a la formació i a l’assessorament d’EMFO”.

Per últim, hem pogut contactar la Laia Sánchez, també empresària que “com a hobby em dedicava a la fotografia” i “després de publicar-les a les xarxes socials, van començar a contactar amb mi clients i així va ser quan em vaig llençar a dedicar-m’hi professionalment”. En concret “faig fotos a esdeveniments, actors i actrius, ballarins, books individuals o de familia…”. L’equip d’EMFO “ha estat clar i sincer des d’un inici i m’ha ajudat molt a enfocar el negoci”. En un inici “realitzes molta documentació com ara el pla d’empresa”.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇