In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Maria Rosa Estepa i en Josep Ramon García per explicar-nos el seu procés de recerca de feina.

La Maria Rosa buscava una millora de feina “tot i que tenia un contracte fix” però “volia una feina que estigués més a prop de casa i em vaig adreçar a EMFO perquè m’ajudéssin”. L’equip d’EMFO “em va donar eines per millorar el currículum per presentar-me a l’empresa” i “agraeixo l’atenció individual que t’ofereixen per tal que puguis assolir el teu objectiu”. Ara “he trobat una feina en una empresa d’idiomes i traduccions, un àmbit totalment diferent al món dental perquè vaig decidir fer un canvi”. Sabia que “m’agradava ajudar i treballar amb persones, i l’equip d’EMFO em va ajudar a superar les inseguretats que representava aquest canvi que buscava”. La Maria Rosa recomana assistir a EMFO “perquè hi ha tot un equip que et fa descobrir altres habilitats pròpies que desconeixes i se t’obren altres portes laborals”.

En Josep Ramon ens ha explicat que “ara estic en situació d’atur i tinc la feina de buscar feina”. A EMFO “estic realitzant una formació d’autoconeixement on descobreixo les habilitats que he adquirit i aprenc de mi mateix tot el que puc oferir a l’empresa”. En Josep Ramon “sabia que existia EMFO però no hi havia anat abans”. En aquests moments “a més de cercar feina, m’estic formant per millorar el meu perfil ja que necessito actualitzar-me”. En concret “busco feina relacionada amb l’àmbit de qualitat del sector químic i em vull treure el carnet de conduir”.

El Programa Ubicat està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Aquí podeu escoltar el programa sencer.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇