In: Comunicació, General


Per segon any consecutiu, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha posat en marxa el programa Enfeina’t. En aquesta convocatòria se’n beneficiaran 11 molletans i molletanes. En aquests moments, a través dels diferents plans d’ocupació, l’Ajuntament de Mollet té més de 80 persones contractades

El projecte s’adreça a persones en situació d’atur de llarga durada que estiguin inscrits a l’oficina de treball de la Generalitat com a demandants de feina. 
 
L’objectiu és que aquestes persones deixin d’estar a l’atur i alhora, millorin la seva experiència ocupacional. És a dir, que les persones contractades puguin adquirir o millorar les competències per a la seva inserció laboral, mitjançant la realització d’obres o serveis d’interès de caràcter temporal a Mollet del Vallès.
 
El regidor d’Ocupació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, els ha animat a que “aprofiteu aquesta oportunitat i tant de bo us serveixi com a trampolí per trobar una feina estable i entrar definitivament en el mercat laboral”. Broto també ha recordat que “el que estem fent avui aquí és una mostra més de la ferma aposta d’aquest Ajuntament per lluitar contra l’atur i la precarietat laboral dins les nostres possibilitats” i com a exemple ha parlat de “les més de 80 persones que en aquests moments té contractades l’Ajuntament a través de diferents plans d’ocupació”.

El programa Enfeina’t ofereix un contracte de dotze mesos a jornada completa per a realitzar tasques de neteja i de jardineria. Els contractes finalitzaran el 13 de febrer de 2020. 
 
En concret, s’han contractat 5 perfils de neteja i 6 de jardineria. Paral·lelament se’ls ofereix un acompanyament personalitzat i de reforç al llarg del període laboral per donar-los suport i eines per la recerca de feina.
 
Amb aquest segon any que s’executa el programa Enfeina’t, en total s’hauran contractat 20 persones de Mollet. 
 
Enfeina’t està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social. 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇