In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Paula Micu, la Núria Martí i en Boualam Ghayou per explicar-nos la formació que han rebut en el programa municipal d’inserció de l’Ajuntament de Mollet- PIVEM per tal de poder reorientar el currículum.

La Núria Martí s’ha format per treballar de conserge “i estic aprofitant aquesta oportunitat”. A nivell laboral “no havia treballat mai en una consergeria perquè havia treballat en indústries i de dependenta de cara al públic”. A més de formació, al PIVEM “rebem recolzament, formació,…i davant de qualsevol dubte sempre pots recorrer al cap de colla per resoldre’l”. Fa un any “la situació era molt negra i ara ha canviat tant personalment com a nivell professional”.

En Boualam Ghayou portava molt temps sense treballar amb contracte “i des de l’assistent social em van derivar a EMFO”. A nivell laboral “havia treballat de manteniment i de muntador, però al PIVEM m’han format en el sector pintura”. Segons en Boualam “ara puc treballar de més coses i confio amb que trobaré una nova feina”. El fet de treballar “et permet cobrir les despeses perquè tens responsabilitats”.

Per últim, la Paula Micu també “he arribat al PIVEM a través de l’assistent social”. El meu objectiu “era deixar de treballar al sector de l’hostaleria tot i que portava un temps a l’atur”. Per accedir al PIVEM “has de passar un procés de selecció segons la feina que vulguis aprendre”. La Paula ens ha explicat que “m’han format per poder desenvolupar tasques de neteja i em va molt bé perquè s’adapta als meus horaris”.

Aquí podeu escoltar el programa sencer.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇