In: Comunicació, General

La col·laboració entre els ajuntaments de Mollet del Vallès, Sant Fost de Campsentelles i Santa Maria de Martorelles ha permès posar en marxa el programa Singulars per formar joves en situació d’atur. L’Ajuntament de Mollet, a través de la Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i la Formació (EMFO), s’encarregarà de la formació d’aquests 80 joves que hores d’ara ni treballen ni estudien.

L’Ajuntament de Mollet formarà a 80 joves a l’atur

Singulars permet oferir recursos per desenvolupar accions directes per al  jovent en situació d’atur dels tres municipis a qui han atorgat el projecte i del Baix Vallès, i, de retruch, també, és un pas més cap al treball de consens i de concertació territorial.   

L’objectiu del programa es formar a aquests joves en un sector concret, trobar la primera feina, aconseguir experiència professional en un sector laboral diferent o tornar a estudiar per millorar la seva ocupabilitat.  

Els 80 joves participaran en una de les especialitats formatives diferents que s’ofereixen: comerç (atenció al client i vendes); Hostaleria (sala i cuina); Magatzem i carretons i el certificat de professionalitat de sociosanitari. A més de formar-se, tindran una persona tutora per fer el seguiment i que els orientarà per assolir el seu retorn al món educatiu o la inserció laboral.

El regidor d’Ocupació, Joventut, i Educació de l’Ajuntament de Mollet, Raúl Broto, ha donat la benvinguda als joves parlant “d’una gran oportunitat per aconseguir una experiència que pugui servir-vos per entrar en el mercat laboral” i alhora “aprofitar aquest programa per tornar a estudiar, ja que mai és tard per seguir formant-se”.

Els joves participants han d’estar en situació d’atur, no estar estudiant, estar inscrits a l’Oficina de Treball de la Generalitat, ser menors de 30 anys, i també estar inscrits al Programa de Garantia Juvenil.

El programa Singulars està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇