In: Comunicació, General

L’Ajuntament de Mollet del Vallès, a través de l’Empresa Municipal per a la Formació i l’Ocupació (EMFO), ha organitzat una xerrada per demà dimecres 6 de març amb l’educador i psicòleg Jaume Funes qui parlarà entorn a l’educació i l’adolescència. El regidor d’Educació i Ocupació, Raúl Broto, serà l’encarregat de presentar l’acte. 

Aquesta conferència és una oportunitat per poder escoltar, preguntar i replantejar els dubtes que genera la relació amb joves i adolescents ja sigui com a professionals o com a familiars per una banda, i per l’altra, donar claus als joves per entendre millor aquesta fase vital i entendre als adults que l’envolten.

Jaume Funes és educador, psicòleg i periodista, i és un expert de referència en el món de l’educació ja que ha dedicat bona part de la seva vida professional a escoltar, comprendre i ajudar els adolescents. En les seves conferències i xerrades explica a docents i famílies com relacionar- se amb els adolescents.

L’acte serà demà dimecres a l’IES Aiguaviva i és obert a tothom

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇