In: Comunicació, General

Ahir dimecres 6 de març, més d’un centenar de persones van assistir a la xerrada de l’educador, psicòleg i periodista Jaume Funes organitzada per l’Ajuntament de Mollet del Vallès a través de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació.

El regidor d’Ocupació i Educació de l’Ajuntament de Mollet del Vallès, que va presentar al ponent, va afirmar que “aquesta xerrada l’hem organitzat perquè des del Pla Local de Joventut se’ns va demanar més orientació per part dels joves de Mollet i vam creure que seria una oportunitat per donar resposta a aquesta demanda”. De la mateixa manera que “en poques setmanes obrirem les portes a un nou punt d’orientació adreçat a joves a Mollet Hub”.

Jaume Funes va demostrar durant més d’una hora que a més d’expert en educació, sap posar-se a la butxaca tots els públics. Funes va demanar als pares i mares que “no sobreprotegeixin els seus fills i que els deixin provar i arriscar perquè s’hauran de convertir en adults amb capacitat de decisió”. Això sí els demana “que no desisteixin, que siguin pacients, i que els segueixin donant la informació que necessiten per decidir amb responsabilitat davant de cada problema o conflicte que els presenta la vida”.

Als joves els va aconsellar: “pregunteu-vos el per què de les coses” i que “no deixeu que els altres decideixin per vosaltres, ni la parella, ni els amics, sinó a la vida us vendran moltes “motos””. I els hi va recordar que “teniu adults al vostre entorn que us estimen i que si els necessiteu, els hi trobareu”. Per últim, Funes va apel·lar a tot l’entorn implicat en l’educació dels joves perquè, en resum, “hem de garantir als joves un entorn que els doni suport en la gestió dels riscos perquè sabem que no deixaran de provar coses noves com hem fet tots”.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇