In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens van acompanyar a Ràdio Mollet l’Ana Avellaneda, la Sandra Martínez i la Maria Carmen Pérez per explicar què és l’Espai de Recerca de Feina i què els aporta.

L’Ana ja ha realitzat dues sessions a l’espai de recerca de feina “i hi vaig arribar a través de l’Oficina de treball perquè volia treballar després de molt temps a l’atur”. A EMFO “els coneixia perquè vaig realitzar un curs d’auxiliar de geriatria”. Una de les coses que està realitzant “és l’adaptació del currículum”.

La Maria Carmen “no havia estat mai a l’atur i només coneixia EMFO perquè n’hi havien parlat”. Des de l’Oficina de Treball “em van trucar i m’hi vaig apuntar”. A més del currículum “t’ensenyen pàgines d’internet especialitzades on buscar feina perquè adapten la recerca a la feina que busquem”. A més “és un lloc on et sents acompanyada”. En el seu cas l’experiència professional és de comercial.

La Sandra ens ha explicat que “ja coneixia EMFO i hi estava fent cursos” però “també buscava feina però veia que necessitava suport per poder realitzar una recerca més específica i activa”. I “quan em van explicar aquest programa m’hi vaig apuntar per donar una empenta a la recerca de treball”. També “practiquem entrevistes de feina i busquem en portals específics relacionats amb la branca administrativa”.

L’Espai de Rercerca de Feina és un programa subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Aquí podeu escoltar el programa sencer.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇