In: Comunicació, General

En el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet hem parlat dels serveis adreçats a les empreses que ofereix EMFO. Per parlar-ne ens han acompanyat en Xavier Miguel, gerent de l’empresa FISS Vallès, i l’Anna Alsina, responsable de Captació de Talent de FIATC Residències.

El Sr. Miguel, gerent de FISS Vallès,ha confiat en diferents ocasions en l’equip d’EMFO per cercar personal per la seva empresa. Com a molletà “havia sentit a parlar d’EMFO però no hi havia col·laborat a nivell professional”. En concret, ” van ser ells que es van posar en contacte amb mi per oferir-me diferents serveis”. A FISS Vallès “el servei que requerim més a EMFO és la borsa de treball”. Destacar que “els candidats que ens envien des d’EMFO ja han estat preseleccionats i nosaltres realitzem l’entrevista final”. Miguel valora positivament la relació amb EMFO ja que “ens aporta seguretat i confiança per buscar candidats adaptats a les nostres demandes”. Com a proposta de millora del servei que ens ofereixen “potser demanaria per tenir accés més ràpid a la borsa de treball per tenir resultats més immediats” un tema complicat segons el perfil que es busca.

La Sra. Alsina, responsable de Captació de Talent de l’empresa FIATC Residències , ens ha explicat que “fa 4 anys vam obrir un centre a Mollet i va ser l’alcalde de Mollet qui ens va explicar en una reunió els serveis que oferia EMFO”. Des de l’obertura de la residència “hem estat col·laborant amb EMFO per cercar personal i n’estem satisfets”. A través d’EMFO “podem agilitzar els processos de selecció de tots els perfils que necessitem perquè ens fan arribar uns perfils que ja han preseleccionat prèviament”. A més, l’equip d’EMFO “ens ofereix candidats de proximitat, et donen confiança i són un servei àgil i ho valorem molt”.

Els principals serveis que a EMFO oferim a les empreses són:

  • Borsa de treball de candidats formats i especialitzats en recerca activa de feina
  • Gestió d’ofertes de feina amb una selecció dels candidats més adequats a cada vacant
  • Servei àgil i dinàmic de l´equip tècnic, adequat a les necessitats de l´empresa i alineat amb la situació del mercat laboral actual.
  • Visita de les empreses per conèixer el lloc de treball a oferir
  • Participació en tot el procés de selecció, des del primer contacte amb el client, fins el seguiment després de la inserció
  • Participació en programes subvencionats, i assessorament continu perquè l´empresa se’n pugui beneficiar.

Tots aquests serveis els ofereix un equip de professionals d’EMFO que coneix l’entorn industrial del Vallès Oriental, la situació del mercat de treball, i estan al dia de la realitat externa. L’objectiu és trobar el candidat ideal per a cada empresa, i viceversa.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇