In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat al programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet l’Eva Gálvez i en Marc Grau, ambdós emprenedors que ens han explicat la seva experiència com a usuaris dels serveis adreçats a emprenedors d’EMFO.

En Marc ens ha explicat que “estic en el procés de creació d’un negoci”. Es va adreçar a EMFO “perquè ja m’havien parlat que hi havia la part de suport a emprenedors i com que tenia una idea de negoci m’hi vaig adreçar”. A l’equip d’EMFO “els vaig dir que tenia una idea que volia que fos el meu sistema de vida”. I “em van assesorar sobre els passos a seguir i la formació que hauria de fer per tal de poder gestionar el negoci, nocions de màrqueting, com aconseguir finançament…”. En concret, a nivell de negoci, “voldria oferir un mètode d’exercici corporal enfocat en la seguretat i el benestar de la persona que ho practiqui”. Tota la vida “he practicat arts marcials i he valorat que hi ha uns exercicis físics que són saludables i poden ajudar a evitar una situació de conflicte”.

Per altra banda, l’Eva va començar fa un parell d’anys “realitzant manualitats que vaig iniciar com a hobbie, i com que la gent em preguntava i s’hi interessava em vaig plantejar dedicar-m’hi”. En concret “faig artesania per a bebés, decoració infantil, tèxtil personalitzat, …tot a mida”. Abans “tenia una feina en una oficina que no tenia res a veure i paral.lelament anava fent el meu hobbie“. Per començar “vaig obrir una pàgina web, Instagram i Facebook, i com que anava a més, em vaig plantejar dedicar-me només a això”. I ara “he obert un taller en un local perquè necessitava més espai i també perquè volia donar visibilitat al negoci”. Aquest es diu Love&Letters. I a EMFO “em segueixen ajudant ara que tinc l’empresa per controlar la gestió del negoci”. Per l’Eva “és important aquest seguiment”.

A partir del dilluns 25 de març, el servei d’emprenedoria i de joves estarà situat al Mollet Hub (Av. Jaume, I 32 de Mollet del Vallès).

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇