In: Comunicació, General

Aquesta setmana ha participat en el programa “Posa’t les piles” de Ràdio Mollet el regidor d’Ocupació i vicepresident d’EMFO, Raúl Broto, per parlar sobre l’actualitat de l’ocupació a Mollet del Vallès, exposar les línies de futur de la ciutat i fer una valoració de les dades d’EMFO.

El regidor Raúl Broto ha explicat que “fa uns anys vam adonar-nos que EMFO estava creixent i que havia arribat al límit de les seves possibilitats”. Per aquest motiu “vam idear aquest nou model on hem adaptat edificis de la ciutat per oferir diferents serveis d’EMFO”. En concret “Mollet Forma acull els serveis de formació; Mollet Orienta, els serveis d’orientació i altres serveis; i MolletHub que acull nous espais adreçats als joves i als emprenedors”.

Centrant-nos amb el nou espai de MolletHub, aquest “pretén ser un centre de cocreació i no tant per oferir espais a empreses ja creades”. Totes les persones que s’hi adrecin “poden comptar amb el suport de l’equip d’EMFO de joves i d’emprenedoria ubicat en aquest nou centre”. També serà “un punt de trobada per a joves on oferirem concursos, formació enfocada a incentivar la innovació i la creativitat, entre altres”. De moment “obrim el centre amb aquesta idea, però si la ciutadania demana altres serveis o fa altres propostes, seran escoltades i aplicades”.

A nivell de dades: “s’ha reduït el nombre de persones que estan a l’atur a Mollet” però “una bona part d’aquestes tenen un baix nivell formatiu” i “l’objectiu de l’Ajuntament de Mollet del Vallès és formar-los per tal que puguin accedir al mercat de treball amb millors condicions“. Una segona opció que s’ha ofert a la ciutadana a través d’EMFO “és posar les eines perquè les persones que no troben feina puguin autoocupar-se”. En un futur proper “treballarem perquè a través de MolletHub s’obrin altres tipus de negocis d’àmbit tecnològic, científic,… “.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇