In: Comunicació, General

A Ràdio Mollet ens hi han acompanyat la Maribel Fernández, la Núria García i la Núria Molina per explicar la seva experiència en el marc del programa Treball i formació.

La Maribel ens ha explicat que “portava 4 anys a l’atur després d’un acomiadament” i “quan vaig començar la recerca de feina, em vaig apuntar a l’Oficina de Treball i al cap de poc em trucaven d’EMFO per proposar-me participar en el programa Treball i formació”. Actualment “estic treballant com a agent cívic, feina que no havia desenvolupat abans” i “cada dia és un aprenentatge i un reciclatge”.

La Núria García està desenvolupant tasques de monitora d’activitats a través de Treball i formació. Ens ha explicat que “quan em van trucar, estava a l’atur i em van fer la proposta del pla ocupacional”. En el seu cas “portava alguns anys a l’atur i havia fet altres cursos per reciclar-me amb EMFO”. Segons afirma “en el dia a dia he hagut de posar en pràctica capacitats i habilitats pròpies que desconeixia o que feia temps que no posava en pràctica”.

La Núria Molina ens ha explicat que “estic treballant a consergeria” i “és una tasca que no havia desenvolupat mai i que estic descobrint ja que em pensava”. Per la Núria, que portava 10 anys a l’atur, afirma que “se m’ha obert de nou el món”. De fet “pensava que no tornaria a treballar mai i el fet de no trobar feina m’havia ensorrat una mica”.

Aquest programa està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya, el Ministeri de Treball i el Fons Social Europeu.

Aquí podeu escoltar el programa sencer.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇