In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet algunes de les participants en el programa Innovadors per explicar-nos la seva experiència: la Luisa Peña, la Natalia Domínguez i la Victoria Rubio.

La Natalia ens ha explicat que “vaig conèixer a EMFO quan estava a l’institut perquè ens van venir a explicar els serveis que oferien”. En el seu cas, “portava pocs mesos a l’atur i a través d’aquest programa, faig una formació del sector administratiu per canviar de sector professional”.

En el cas de la Victoria “coneixia a EMFO per buscar feina quan estudiava”. Ara, “portava uns 15 anys a l’atur i les amigues em van dir que anés a EMFO per fer un curset i per poder trobar feina”. Per la Victoria “a EMFO hi treballa un molt bon equip, és molt dinàmic i molt proper”.

La Luisa ha explicat que “conec EMFO perquè sóc de Mollet” i “quan hi vaig em sento molt acompanyada”. A EMFO “havia fet una formació d’atenció al client”. Actualment “puc buscar feina en l’àmbit administratiu i d’integradora social, ja que és la formació que tinc”. La Luisa afirma que “tot l’equip d’EMFO amb el qual m’he trobat, és molt jove, s’explica molt bé i t’anima molt”.

El programa Innovadors està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Aquí podeu escoltar el programa sencer.


Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇