In: Comunicació, General

El proper mes de maig es posaran en marxa les dues primeres accions formatives del Mollet Hub, l’espai municipal d’innovació i ocupació adreçat a joves i emprenedors. En els dos casos la formació girarà entorn a la  innovació amb l’objectiu de proposar un seguit de pautes per millorar, des del punt de vista professional, la creativitat i la competitivitat.

En concret, la primera formació, anomenada Pienso, luego innovo: principis bàsics d’innovació per a emprenedors i start-ups, estarà centrada en com aplicar els principis bàsics de la innovació amb resultats immediats a la pràctica professional diària per millorar la competitivitat.

Aquest curs, que serà el dimecres 15 de maig, de 17 a 19h, l’impartirà el Dr. Daniel Moreno Martínez, responsable d’innovació de l’Hospital Germans Trias i Pujol, director d’operacions i comunicació a Innovation Forum i especialista en la creació d’ecosistemes per a emprenedors al Regne Unit.

La segona formació, anomenada Emprèn els passos per innovar, emprendre i anar més enllà, es farà el 29 de maig de 18 a 20 h i es centrarà en la innovació, en les principals formes de classificar-la i en els mètodes més utilitzats per promocionar-la i gestionar-la. En aquest cas, el formador serà Adrián González, Project Lead Engine d’Idneo Innovation.

Les formacions, que es duran a terme a les instal·lacions de Mollet Hub (Av. Jaume I, 32), estan obertes a totes aquelles empreses i emprenedors/es interessats en millorar la seva competitivitat a través de la innovació.

Les inscripcions es poden fer a traves del telèfon de l’Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l’Ocupació (EMFO) 93 570 51 60 o al correu info@emfo.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇