In: Comunicació, General

Per parlar de la formació adreçada a persones ens situació d’atur, ens han acompanyat a Ràdio Mollet l’Ismael Piña, la Marta Ureña i la Pilar Maria Martínez. Actualment, tots tres estan realitzant un curs d’anglès A1 o B1.

En el cas de l’Ismael Piña, actualment està realitzant el curs d’anglès A1. Es va apuntar “perquè volia tenir formació en anglès” i “quan em vaig adreçar a EMFO estava en situació d’atur i m’ho van oferir “. La seva previsió és “estudiar l’A2 perquè els idiomes t’obren portes, et diferencien d’altres candidats i vull ampliar coneixements”.

La Pilar Maria Martínez és emprenedora “i conec EMFO des de fa molts anys”. A EMFO “em van fer la prova de nivell, vaig entrar al B1 i el 23 de maig faré l’examen d’anglès oficial de Cambridge”. Segons explica la Pilar “em vaig apuntar per una necessitat professional perquè vull obrir el meu negoci online a Gran Bretanya (www.vidresweb.com)”.

La Marta Ureña ha realitzat l’anglès A1 com l’Ismael. En el seu cas “vaig conèixer EMFO quan em vaig quedar a l’atur”. Després de la prova de nivell “em van agafar i crec que és molt important saber idicomes a nivell laboral”. Les expectatives de la Marta “eren refrescar els coneixements que tenia però he après molt més”. I també vol continuar estudiant com l’Ismael. Afirma que “val molt la pena perquè és gratuït i és molt complert”. El seu objectiu “és anar a la universitat i treure’m el curs de prevenció de riscos laborals”.

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Podeu escoltar el programa sencer aquí

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇