In: Comunicació, General

Per explicar els serveis adreçats als emprenedors a Ràdio Mollet ens han acompanyat tres usuaris d’EMFO, en Christian López, Carla Belén i l’Aina Muñoz. I telefònicament hem conversat amb el Dr. Moreno, responsable d’innovació a l’Hospital Germans Trias i Pujol, director d’operacions i comunicació a Innovation Forum i especialista en la creació d’ecosistemes per a emprenedors al Regne Unit, que impartirà la primera sessió sobre innovació al MolletHub.

L’Aina Muñoz ens ha explicat que “parteixo de formació en arqueologia, estic estudiant història i treballo per alguns museus fent tasques molt diverses” i “quan van obrir MolletHub vaig decidir entrar-hi i transmetre les idees que tenia per ordenar-les” i “poder tirar endavant el projecte que tenia en ment de l’àmbit de l’arqueologia”.

En Christian López és arquitecte autònom i ” tot i que estic treballant en diferents projectes, necessitava establir una estructura, una base, per aconseguir portar a terme el meu projecte i crear un estudi d’arquitectura rentable”.

La Carla Belén va adreçar-se a EMFO perquè “sóc periodista i em volia donar d’alta com a autònoma”. Actualment “estic en un període d’incubació d’un projecte de coworking”.

El Dr. Daniel Moreno afirma que “l’espai de MolletHub és un espai necessari a la ciutat perquè hi ha molta gent amb iniciativa”. I la sessió sobre innovació prevista pel 15 de maig “ho veig com una oportunitat per donar a conèixer la innovació, ja que no tot han de ser canvis tecnològics, i començar a canviar la forma de fer les coses”.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇