In: Comunicació, General

A Ràdio Mollet hem explicat el programa 30 Plus, adreçat a persones en situació d’atur majors de 30 anys. I per explicar-lo ens ha acompanyat per una banda l’Anahi Maidana, usuària d’EMFO i participant del programa. I per l’altra, hem contactat amb dues empreses que han contractat persones vinculades a aquest programa: IT Crowd i PRINTFA.

L’Anahi Maidana coneix EMFO “de que me’n va parlar el meu germà”. En concret “fa poc vaig anar a EMFO per fer el currículum i em van oferir participar en aquest programa”. En un inici “no creia que trobés feina a través del 30 Plus, però em van trucar per una oferta al cap de poc”. A més “ara he començat a treballar i estic fent en paral·lel una formació de nutrició”.

L’Alejandro Rolandi, gerent de l’empresa l’IT Crowd, empresa que ofereix serveis de suport informàtic de proximitat, ens ha explicat que “ens vam posar en contacte amb EMFO perquè ens ho va recomanar la nostra gestoria”. Des d’EMFO “ens van enviar diferents candidats i en vam seleccionar una del municipi i que tenia experiència”. A IT Crowd recomanen als candidats que “demostrin interès durant el procés i facin recerca de l’empresa a la qual va a realitzar l’entrevista”. Aquest “és el primer cop que fem ús dels serveis d’EMFO i el recomanem a totes les empreses perquè et fa un primer filtre” i “t’envien candidats amb interès en treballar i que encaixen amb el perfil”.

Sandra Pinto és responsable de Recursos Humans de l’empresa Printfa, una empresa d’arts gràfiques del sector farmacèutic, i destaca que “EMFO és un servei local que ens ha ajudat molt en tots els perfils professionals que hem contractat”. Des de Printfa “volem que les persones que treballin amb nosaltres es formin i creixin amb l’empresa, i que no siguin treballadors temporals”. Printfa busca en els candidats “actitud i ganes d’aprendre”.

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Aquí podeu escoltar el programa de ràdio sencer.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇