In: Comunicació, General


Iván Pajares (Design Lead d’Idneo Technologies) i Adrián González (Innovation Projects Leader d’Idneo Technologies) van impartir aquest dimecres una sessió formativa adreçada a fomentar la innovació i la creativitat als emprenedors i a empreses de Mollet del Vallès i del Baix Vallès.

Durant la sessió van explicar les fases, objectius i eines d’un procés d’innovació, els mètodes Design Thinking i Lean Startup i van posar – exemples pràctics sobre com qualsevol emprenedor o petit empresari pot utilitzar aquests mètodes.

Si et vas perdre la sessió, pots visualitzar-la al canal de Youtube d’EMFO (EMFO TV): http://bit.ly/Curs_Innovacio_29052019

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇