In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet l’alumnat i dos tutors de dues escoles de Mollet del Vallès que han participat en el programa de Cultura Emprenedora a les escoles impulsat per la Diputació de Barcelona: l’Agrupació Escolar Anselm Clavé i l’Escola Montseny.

Els representants de l’alumnat de 5è de primària de l’Escola Montseny que hi han assistit per explicar la seva experiència son el tutor Manuel Perozo i
l’Elena, la Mariona i la Miriam, totes tres formen part del departament de comunicació de la cooperativa. Els alumnes “han cooperat per aconseguir un objectiu comú i han hagut de treballar molt en equip”. Pels alumnes “aquest projecte ens ha fet treure la creativitat” i “semblava una idea difícil perquè havíem de treballar tots junts però com que cadascú ha agafat una responsabilitat, tot ha estat més fàcil”. Han explicat que “destinarem part dels beneficis a una ONG de Mollet i també ho gaudirem entre tots”.

L’alumnat de l’Escola Montseny que ha assistit a Ràdio Mollet en representació dels grups de 5è de primària han estat la Salma, Lucas, Ferran i Marina, i la tutora Alba Andrade. Per la tutora “el que més m’ha agradat és quan posaven en joc la iniciativa, el treball en equip, l’autonomia…per un objectiu comú”. El que més els ha agradat als alumnes “és poder escollir a quina entitat sense ànim de lucre destinaran part dels beneficis”. També han destacat que “és molt gratificant veure que el producte es ven durant la fira”.

La Fira de les cooperatives escolars s’emmarca en el projecte Cultura emprenedora a l’escola, acció impulsada per la Diputació de Barcelona.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇