In: Comunicació, General

La visita els ha permès conèixer quins perfils de treballadors i treballadores necessita una empresa com Decathlon a Mollet del Vallès.

És la primera vegada que el col·lectiu d’usuaris i d’usuàries amb diversitat funcional dels Serveis municipals d’ocupació de l’Ajuntament de Mollet visiten una empresa tan rellevant com és Decathlon.

L’objectiu de la visita ha estat conèixer els diferents perfils ocupacionals i el funcionament intern d’aquesta empresa. Així, la dotzena de persones usuàries  amb diversitat funcional d’EMFO han pogut saber de primera mà la feina que fa el personal laboral i les competències més demanades per Decathlon com l’interès per l’esport, la polivalència i la capacitat d’adaptar-se a diverses tasques.

Amb aquest tipus d’activitats, l’Ajuntament de Mollet del Vallès, a traves d’EMFO, pretén dinamitzar el teixit empresarial local de la ciutat i donar a conèixer les empreses del territori a la ciutadania.

La visita s’inclou en els programes Oficina Tècnica Laboral i el Servei Integral d’Orientació, Acompanyament i Suport a la Inserció de les persones amb diversitat funcional (SIOAS). Aquests programes estan subvencionats per la Diputació de Barcelona i pel departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat, respectivament.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇