In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem parlat del PIVEM (Pla d’Inserció Via Econòmica de Mollet del Vallès). Per explicar-nos la seva experiència amb el PIVEM hem convidat la Paula Micu, la Dorina Dinu i la Maite Asensio, totes elles participants o ex-participants del programa PIVEM.

La Paula ens ha explicat que “vaig treballar al PIVEM durant 6 mesos en l’àmbit de neteja i actualment estic treballant en una empresa d’aquest sector”. Des que “vaig finalitzar el contracte amb el PIVEM, l’equip d’EMFO em va estar fent seguiment de la meva situació i també per oferir-me ofertes de feina”. De fet “draunt els 6 mesos de contracte, cada mes feia tutories individuals per preparar el currículum, preparar processos de selecció, … per buscar feina”. Per la Paula “treballar al PIVEM va ser una gran experiència”.

I la Dorina fa dos mesos que ha començat a treballar al PIVEM i ens ha explicat que “portava 6 anys a l’atur sense contracte però fen feines de neteja en cases particulars”. I va ser “l’assistent social qui em va derivar a EMFO”. Com a experiència laboral “tenia experiència en hostaleria principalment” i ara amb el PIVEM “m’estan formant per treballar en el sector de neteja”.

La Maite finalitza el contracte el mes d’agost “i el meu objectiu és buscar feina“. Durant les tutories “em sento molt escoltada i cuidada, i que no et deixen de banda perquè et fan un molt bon seguiment”. Quan va finalitzar l’últim contracte fa més de 4 anys “em vaig adreçar a EMFO per buscar feina” però “en agreujar-se la meva situació, l’assistent social em va derivar a EMFO per participar en el procés de selecció del PIVEM”.

La finalitat del PIVEM és formar els seus participants en una feina en concret com ara neteja, mateniment o consergeria per facilitar la seva inserció laboral al mercat de treball normalitzat. Els possibles candidats a participar en aquest programa són derivats a EMFO des de Serveis Socials de l’Ajuntament de Mollet del Vallès i participen en un procés de selecció basat en el model d’ocupabilitat per competències.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇