In: Comunicació, General

A Ràdio Mollet, ens van acompanyar la Mónica Sermeño i en Rafa Corpas, participants del programa Ubicat, a través del qual han trobat el seu objectiu professional, és a dir, saben de què volen treballar i com aconseguir-ho.

En Rafa Corpas ens ha explicat que “em vaig adreçar a EMFO perquè estava molt perdut” i “anava per buscar el que sigui, qualsevol feina”. Però des d’EMFO “m’han orientat per tal de recollir tota l’experiència professional que tinc i tot el que puc oferir a l’empresa”. En Rafa afirma que “vaig haver de confiar amb l’equip tècnic d’EMFO per avançar i estic molt satisfet“. En un principi “treballava en una bugaderia industrial i en magatzems”. Però ara “he fet una formació per poder treballar en magatzems de productes químics”. Aquest objectiu “el vaig veure en una sessió amb EMFO on em vaig adonar que havia de formar-me per poder accedir a aquesta feina que busco”.

La Mónica ens ha explicat que “vaig anar a EMFO per casualitat ja que quan no vaig trobar el curs que buscava, hi vaig pensar”. El tracte de l’equip d’EMFO “va ser molt ràpid i agradable”. En el meu cas “porto un temps a l’atur per cuidar la família perquè no tenim suport familiar”. I és a partir “del suport i l’assessorament de l’equip d’EMFO que estic enfocant el meu objectiu professional per treballar desenvolupant la meva passió, la pastisseria”. En aquests moments “ja he engegat les xarxes socials per ensenyar el que faig i m’han sortit feines”. La Mónica té clar que “vull ser la meva pròpia cap i emprenedora al mateix temps”. La seva pàgina de Facebook on podreu veure què ofereix és Una pizca de azúcar y sal.

El Programa Ubicat està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Escolta el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇