In: Comunicació, General

Per parlar dels plans ocupacionas del programa Enfeina’t ens han acompanyat en Juan Antonio Anoria (jardineria), la Maria Dolores Fernández (neteja) i la Maricel Ramírez (neteja). Tots tres han estat contractats per aprendre una nova feina i poder tenir més oportunitats laborals.

La Maricel ens ha explicat que “vaig arribar a EMFO a través de l’Oficina de Treball de Mollet (OTG), on em va adreçar l’assistent social de l’Hospital de Mollet”. En el seu cas “porto 5 mesos treballant per Mollet i estic molt contenta perquè tinc treball, em sento útil i la gent del carrer ens saluda i ens agraeix la feina”. Com que “estic treballant, m’ha canviat molt la vida”. I “seguiré buscant feina amb EMFO perquè és l’únic lloc on trobo treball”.

En el cas d’en Juan Antonio “vaig arribar a EMFO fa molts anys perquè m’ho van dir uns veïns”. En el pla ocupacional “faig tasques de jardineria i és una feina que no havia fet abans”. Des que va començar “he après moltes coses: podar, regar, plantar, treure males herbes, netejar…”. A nivell personal “portava molts anys sense treballar i estic molt content”.

Per la Maria Dolores “treballar a l’Enfeina’t ha estat una oportunitat” perquè “portava dos anys sense treballar i la meva situació personal era complicada”. En el seu cas “coneixia EMFO perquè hi he fet diferents cursos per saber fer el currículum, fer entrevistes,…” però “ara, el que necessitava era trobar una feina per poder pagar les factures”. En aquests moments “m’he trobat que he rebut una oferta de feina però ara no puc perquè estic treballant”.

El programa Enfeina’t està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya de la Generalitat i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social. I el seu objectiu és contractar persones en situació d’atur de llarga durada derivats a EMFO des de l’Oficina de Treball de Mollet del Vallès.

Pots escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇