In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Vanessa Gabriel i l’Ana Guardia per explicar-nos la seva experiència amb els itineraris de suport a la inserció que s’ofereixen a persones perceptores de la Renda Garantida de la Ciutadania.

La Vanessa afirma que “participar en aquest programa m’ha comportat un canvi”. En el seu cas “coneixia EMFO perquè ja havia fet una formació enfocada a buscar feina”. A les tutories individuals “he parlat de tot amb l’equip tècnic per tal que em coneguin” i en concret, per trobar feina “em van demanar l’experiència professional”. A nivell laboral “havia treballat de moltes coses, però el meu fill té una discapacitat i només podia treballar quan ell estava a l’escola”. La seva sortida ha estat “agafar un negoci de llaminadures que estava en traspàs a través del programa Reempresa”.

L’Ana coneixia EMFO “perquè havia buscat i trobat feina a través dels seus serveis”. En aquests moments “no puc treballar per temes de salut però tinc moltes ganes de fer-ho”. El que li agradaria és “trobar feina per treballar de cara al públic perquè ho he fet sempre i en molts sectors”. També “m’agrada molt la cuina però amb l’edat que tinc, és complicat”. L’Ana ha afirmat que “valora molt la formació enfocada a buscar feina que ha rebut i les tutories individuals d’orientació que ha realitzat”.

El projecte “Renda garantida de Ciutadania. Itineraris d’inserció” (el projecte antecessor del qual fou el programa MARMI) està subvencionat pel Departament de Treball, Afers socials i famílies de la Generalitat de Catalunya.

Escolteu el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇