In: Comunicació, General

Un total de 24 persones han participat en el procés de selecció que s’ha realitzat a les instal·lacions d’EMFO.  

L’Empresa Municipal per a la formació ocupacional i l’ocupació (EMFO SL) de l`Ajuntament de Mollet i l’empresa Mercadona han realitzat conjuntament dos processos de selecció per contractar personal pels diferents establiments de Mollet del Vallès i del Baix Vallès.

A la sessió d’aquest dimarts, s’han realitzat dues dinàmiques grupals de preselecció. Els candidats que siguin seleccionats hauran de passar una entrevista final a la seu del Mercadona.

L’objectiu de la col·laboració és que EMFO realitzi processos de selecció de forma regular per a Mercadona per poder oferir a les persones candidates les diferents vacants que vagin sorgint als diferents establiments d’aquesta cadena de supermercats a la zona.

L’Ajuntament de Mollet, a través d’EMFO, ofereix a les empreses un servei d’assessorament en la gestió dels recursos humans per seleccionar les persones candidates més adequades per a cada lloc de treball. Per Mercadona, aquest procés és molt important ja que busca candidats compromesos que vulguin realitzar la seva carrera professional dins de l’empresa.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇