In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem explicat els cursos que oferim a les persones en situació d’atur des d’EMFO. Per explicar-ho, ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Cristina Mulà i la Guadalupe de la Torre, alumnes que han compartit la seva experiència.

La Cristina Mulà ens ha explicat que “coneixia EMFO per les xarxes socials i la seva pàgina web”. Fa un parell d’anys “vaig realitzar un curs sobre docència i ara estic realitzant el de control i formació en consum, on EMFO ha estat pionera en la seva impartició”. Aquest curs “m’ha ofert molts coneixements sobre els drets i deures de consumidors”.

La Lupe de la Torre, actualment en situació d’atur, “vaig anar a l’EMFO perquè em van trucar per oferir-me el curs de control i formació en consum”. A partir d’aquest curs “he descobert un món que desconeixia i l’alt nivell dels formadors”. També “hi veig moltes sortides laborals ja que hi ha moltes oportunitats en la part de divulgació i d’informació”.

Escolta el programa sencer aquí.

Al “Posa’t les piles” hem explicat els programes de formació amb compromís de contractació, programa cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social, i de la Formació d’Oferta en Àrees prioritàries, cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇