In: Comunicació, General

L’Eleana, en Boubou i la Maria Carmen ens han acompanyat a Ràdio Mollet per explicar-nos la seva experiència a l’espai de recerca de feina a EMFO (ERF), un espai físic on se’ls donen totes les eines necessàries per buscar feina.

La Maria Carmen va realitzar les 8 sessions previstes perquè volia canviar d’àmbit professional, i “en finalitzar-les vaig trobar feina en una immobiliària”. Participar-hi “ha estat una experiència positiva perquè et donen seguretat i t’orienten”. També valora que “et preparin per a les entrevistes de feina”. Si estàs a casa “estàs sol, però en aquest espai, veus que no ho estàs i fas pinya”.

L’Elena havia realitzat un certificat de professionalitat d’Administratiu però està en recerca activa de feina. Anar a l’espai “m’ha donat un ordre per buscar feina i t’ensenyen on i com fer la recerca activa, i a posar paraules als nostres punts forts i de millora”. En el seu cas “he finalitzat les 8 sessions i segueixo buscant feina amb constància”.

En Boubou va realitzar 4 sessions a l’ERF i fa poc ha finalitzat un Certificat de Professionalitat en Climatització. Des del 2003 “he anat a EMFO per buscar feina”. En aquest espai “m’han orientat sobre com buscar feina d’una forma més efectiva”. En Boubou té formació en enginyeria i “mai he pogut treballar en aquest sector però he buscat una formació que em permetés poder-ho fer”.

L’espai de recerca de feina està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, la Generalitat de Catalunya i el Fons Social Europeu.

Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇