In: Comunicació, General

Aquesta setmana hem parlat d’accions adreçades a majors de 30 anys en situació d’atur. Per explicar-ho ens han acompanyat a Ràdio Mollet, la Maica Martos i telefònicament, en Jorge García. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

La Maica, que la setmana que ve comença a treballar a través del programa 30 Plus, ens ha explicat que “fa 11 anys va tancar l’empresa on estava” i “per buscar una nova feina necessitava fer el currículum” ;és per això “que em vaig adreçar a EMFO”. En concret, “em van trucar perquè em vaig apuntar a una oferta i he estat la candidata seleccionada”. El novembre “iniciaré una formació de gestió de magatzem per obrir-me més portes laborals”.

En Jorge, actualment treballant a través d’un contracte subvencionat gestionat pel programa 30 Plus a MolletAuto, i està pendent d’iniciar la formació en horari laboral. En concret “vaig conèixer què era el 30 Plus perquè em vaig apuntar a una oferta que hi estava vinculada i em van trucar des d’EMFO per explicar-m’ho”. Abans “ja havia trobat feina a través d’EMFO; donen un servei molt personalitzat”. En breu “iniciaré una formació online relacionada amb la feina”.

El Programa 30 Plus està subvencionat pel Servei d’Ocupació de Catalunya, el Departament d’Empresa i Ocupació de la Generalitat de Catalunya, i el Ministeri d’Ocupació i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇