In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Henry Wilfredo Cánova, la Rachida Addou i en Mahamadou Signate, tots tres veïns del barri de Plana Lledó que estan realitzant diferents accions formatives enfocades a la recerca de feina o la inserció laboral. Plana Lledó és el barri de la ciutat de Mollet del Vallès amb més taxa d’atur. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

En Henry Wilfredo ha realitzat el curs d’auxiliar de magatzem integrat a EMFO. En el seu cas “fa molts anys que vaig conèixer EMFO on em van explicar com trobar feina”. En Henry valora molt positivament la formació i ha proposat “realitzar més hores de pràctiques per aprendre a fer anar els carretons”. Després d’aquest curs “crec que em serà més fàcil trobar feina”. En concret “busco feina relacionada amb disseny industrial i en magatzems”.

La Rachida Addou ens ha explicat que “em vaig adreçar a EMFO per buscar feina i per aprendre com fer-ho ja que necessito el seu suport”. En el seu cas “la meva germana em va recomenar que hi anés”. En concret, “he fet el curs de neteja d’allotjaments i hotels per treballar com a cambrera de pis i fent neteja” i “gràcies a aquesta formació he trobat feina a la piscina”.

I en Mahamadou Signate “fa 4 mesos que vaig anar a EMFO perquè m’ho va dir un amic”. Aquests mesos “he realitzat un curs d’informàtica per buscar feina i també he fet la formació de neteja d’allotjaments i hotels”. Ara “just després d’acabar el curs, he trobat feina però m’agradaria treballar en el sector d’automoció”. I amb el suport d’EMFO “hem estat mirant cursos per poder-ho aconseguir combinant-‘ho amb la feina”.

Aquestes formacions estan subvencionades pel Servei d’Ocupació de Catalunya en el marc del Projecte Treball als barris iel Ministeri de treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇