In: Comunicació, General

En aquesta edició del programa de “Posa’t les piles” ens ha acompanyat presencialment a Ràdio Mollet l’Alejandro Iriondo, Susana Garcia, Marisa Alcayde i  telèfonicament, hem parlat amb la Guadalupe Torre. Tots ells volien compartir la seva experiència formativa i valorar les pràctiques en empreses que han finalitzat. Escolta el programa sencer aquí.

La Susana i l’Alejandro han finalitzat la formació i les pràctiques del certificat de professionalitat de forestal. La Susana va anar a EMFO “perquè estava en situació d’atur i em vaig apuntar a aquesta formació ja que estava cansada d’estar en fàbriques”. Sobre el curs “no tenia formació ni experiència professional en aquest àmbit però el vaig trobar interessant” i “ho veig com una sortida laboral”. L’Alejandro “treballava en hostaleria, l’empresa va fer un ERE i volia canviar d’aires d’una forma radical”. L’Alejandro ha afirmat que “les feines amb la natura m’agraden i m’hi vaig apuntar quan el vaig veure”.  Ambdós coincideixen en que realitzar pràctiques “et dona confiança perquè veus que la formació que has rebut, la pots aplicar al món laboral” i “tinc ganes de realitzar el segon curs de forestals”.

La Marisa ha realitzat el certificat de professionalitat de Gestió comercial de vendes. Per part seva “coneixia EMFO pel seu marit i hi vaig anar per actualitzar el currículum perquè portava 31 anys en la mateixa empresa”. A nivell professional “tenia experiència administrativa però tenia clar que volia dedicar-me a l’artesania i obrir una botiga on-line” i en aquesta curs “ens han ensenyat com crear-la i gestionar-la; també anglès comercial, formació comercial…”. El seu objectiu “és emprendre”.

La Guadalupe Torre està realitzant les pràctiques a FACUA perquè ha finalitzat la part formativa de Control i formació en el consum. A les pràctiques “m’he adonat que ens van donar molt bona base formativa” i “és gratificant veure que quan a FQCUA arriben els casos, saps cap a on has d’anar per donar resposta a la reclamació”. Ara “m’he apuntat a un altre certificat de professionalitat per preparar-me més i llençar-me a buscar feina”.

Tota persona interessada en formar-se es pot adreçar a EMFO al 935705160 o enviï un correu info@emfo.cat.

Aquest programa està cofinançat pel Servei d’Ocupació de Catalunya; el Fons Social Europeu i el Ministeri de Treball i Seguretat Social.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇