In: Atur, Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet en Jorge de la Cuesta, la Vicenta Baticón i la Maria Pilar Andujar, tots ells operaris que estan treballant o a punt d’iniciar la formació en el PIVEM. Pots escoltar el programa sencer aquí.

En Jorge ens ha explicat que “està treballant com a conserge a Can Gomà i n’estic molt content”. En aquests moments “porto 10 mesos treballant pel PIVEM”. Des del PIVEM “em van donar motius per tornar a viure bé; és com una segona oportunitat per entrar al món laboral”.

La Vicenta iniciarà en breu la formació en neteja amb el PIVEM “i tinc alguns dubtes però ja els anirem resolent”. El fet de “sentir-me acompanyada per l’equip d’EMFO em dona seguretat i tranquil·litat perquè estan pendents de tu”. Per la Vicenta “aprendre sempre és bo”.

La Maria Pilar afirma que “m’he sentit acompanyada en aquests dos mesos que porto al PIVEM”. En aquests moments “estic treballant en neteja” i “el fet de treballar a Mollet em va molt bé perquè no tinc cotxe“.

El valor afegit del PIVEM és promoure la contractació de persones residents a Mollet i el seu desenvolupament social i laboral. L’equip del PIVEM ha rebut una formació prèvia en coneixements de neteja i manteniment, així com en competències socials i laborals per tal de poder adaptar-se a les diferents situacions del mercat, ja que moltes de les persones contractades són aturats de llarga durada, per exemple.

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇