In: Comunicació, General

Aquesta setmana ens han acompanyat a Ràdio Mollet Anais Cachero, Emilio Morales i Eric Almohaya. Tots tres son joves que estan participant en el programa Singulars. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

L’Emilio va accedir al programa perquè “vaig investigar pel meu compte què podia fer” ja que “no vaig poder entrar a la universitat per poques dècimes”. I “tenia clar que durant aquest període no em volia quedar a casa”, en el meu cas “volia aprofitar el temps i a EMFO vaig informar-me dels programes que m’oferien i em vaig apuntar al curs de magatzem”. En el seu cas “m’ha sorprès que la feina de mosso de magatzem no és tan fàcil o simple com sembla”. I si “volgués estudiar més com ara responsable de botiga, a EMFO ofereixen la formació”.

L’Anais ha afirmat que “m’he tret amb molt d’esforç al certificat de professionalitat de sociosanitari i estic molt orgullosa”. De fet “portava molt temps volent fer aquest certificat i estic molt orgullosa d’haver-lo finalitzat amb èxit”. En el seu cas “fa anys que conec EMFO a través d’altres serveis”. El que més valora “és haver arribat fins al final i poder tenir més experiència i formació per trobar feina”. Per l’Anais “és molt millor estar fent alguna cosa que no pas estar a casa sense fer res”.

L’Eric ha finalitzat el curs d’hostaleria i “estic molt content i agraït ala tutora pel seu suport ja que he pogut acabar el curs”. En el seu cas “havia tingut molt mala experiència estudiant a l’institut perquè no m’agradava el que feia”. Després “vaig estar un temps amb problemes de salut, sense treballar ni estudiar, i em vaig haver de buscar la vida”. L’Eric ha explicat que “vaig conèixer el projecte Singulars perquè l’infermera de l’hospital em va recomanar fer alguna cosa, vam trobar EMFO i hi vaig anar”. El fet de “treballar en el sector de l’hostaleria és més complicat del que sembla i m’han ensenyat moltes coses pràctiques per aplicar en el dia a dia de la feina”.

Aquest projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Ministeri de Treball, Migracions i Seguretat Social i el Fons Social Europeu en el marc de la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, d’acord amb els Projectes Singulars de Garantia Juvenil.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇