In: Comunicació, General

Aquest dimecres 27 de novembre de 13.30h a 14.30h, a la segona planta del Mercat Municipal de Mollet del Vallès, tindrà lloc una xerrada informativa adreçada a persones que volen deixar una parada de mercat per jubilació o perquè no volen continuar el negoci, o per a persones emprenedores interessades en tenir una parada al mercat municipal però no saben com fer-ho.

A l’acte hi assistiran l’alcalde de Mollet del Vallès, Josep Monràs; Antoni Abad, President de CECOT; Soledad Bravo, Gerent dels Serveis de Comerç de la Diputació de Barcelona; entre altres. Consulteu el programa aquí.

Per a més informació sobre com traspassar o cercar parades en els mercats municipals a Reempresa, consulteu la pàgina web de Reempresa als mercats municipals o visioneu aquest vídeo explicatiu. Aquí veureu tots els anuncis de cesssió de parades en diferents mercats municipals.

 

Més informació sobre la jornada de Reempresa als mercats municipals a Merca Mollet:
Tl. 93 579 06 40
@ mercamollet@molletvalles.cat

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇