In: Comunicació, General

Avui ens han acompanyat a Ràdio Mollet la Mercè, l’Ari, i l’Ana per explicar-nos la seva experiència amb els serveis d’EMFO. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

La Mercè ens ha explicat que “porta treballant des dels 17 anys i que ara buscar feina és diferent” ja que “abans feies una entrevista i prou a l’empresa, i ara has de buscar ofertes per internet i presentar el teu currículum”. En aquests moments “busco treball en el sector de l’automoció“. A nivell de competències soc “molt puntual, perfeccionista, responsable i ho vull destacar perquè no tothom té aquestes habilitats”.

L’Ari s’ha presentat com una jove que “he estudiat cuina, no he finalitzat l’ESO encara i domino la mecanografia”. Actualment “estic treballant en una empresa de reciclatge”. La veritat “és que la feina no m’acaba d’agradar però no vull estar a casa”. L’Ari va anar a EMFO “perquè volia buscar feina, em van donar l’adreça i m’hi vaig adreçar”. A EMFO “he trobat molt suport per part de l’equip d’EMFO”. En el seu cas “sóc molt activa i responsable”.

I l’Ana ha explicat que “tinc problemes d’inserció laboral i per això vaig anar a EMFO perquè m’orientéssin”. Fa molts anys que “conec el servei i hi he anat diverses vegades”. L’Ana segueix venint a EMFO “perquè hi ha un equip que t’acompanya”. Laboralment “he estat treballant en els àmbits de producció i atenció al client”. I “tinc experiència com a dependenta i vigilància” i  ha destacat que “tinc diverses qualitats que m’ajuden a desenvolupar aquestes tasques com l’empatia i la capacitat de comunicació”.

Al final del programa vam tenir temps de recomanar la pel.lícula “Nise, el corazón de la locura“.

L’Oficina Técnica Laboral (OTL) és un servei local que té com a missió atendre i prestar serveis a persones amb temes de salut mental, a fi de facilitar-ne la seva inserció o millora de l’ocupació amb una metodologia adaptada a les seves necessitats.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇