In: Comunicació, General

A EMFO tenim dos pilars principals a qui hem d’atendre en el dia a dia: el ciutadà i les empreses. Avui ens centrarem als serveis que oferim a les empreses que beneficia al mateix temps al servei que oferim al ciutadà. I per explicar-los, hem comptat amb la col·laboració de Miguel Ángel Romero, responsable de formació de TotNet, Miguel Angel Romero. Podeu escoltar el programa sencer aquí.

Romero ens ha explicat que “vam conèixer EMFO perquè van contactar amb nosaltres per oferir-nos serveis de contractació”. EMFO “forma persones i nosaltres necessitàvem personal preparat” i precisament “va coincidir que tenim un projecte formador-selectiu que anava enfocat a incorporar persones prèviament formades”. Treballar amb EMFO “ha estat una simbiosi perquè el nostre projecte ha encaixat en la seva forma de treballar”. Com a valor afegit “ens ha aportat nou personal de forma immediata ja que ens han ajudat molt en la preselecció dels candidats que han participat en la sessió formativa-selectiva” i també “han escoltat les nostres necessitats i ens han donat un feedback de tot el procés”.

Els principals serveis que EMFO ofereix a les empreses són:

  • Borsa de treball de candidats formats i especialitzats en recerca activa de feina
  • Gestió d’ofertes de feina
  • Visita de les empreses per conèixer el lloc de treball a oferir
  • Selecció de candidats més adequats a cada oferta
  • Col·laboració en el procés de selecció dels candidats (disseny de dinàmiques, entrevistes de selecció per competències)
  • Seguiment de les ofertes i dels candidats contractats
  • Assessorament en matèria de Recursos Humans (selecció, contractació, situació del mercat laboral)
  • Altres serveis vinculats a programes: ajudes a la contractació

Tots aquests serveis els ofereix un equip de professionals d’EMFO que coneix l’entorn industrial del Vallès Oriental, la situació del mercat de treball, i estan al dia de la realitat externa. L’objectiu és trobar el candidat ideal per a cada empresa, i viceversa.

A més coneix a cada un dels candidats que ofereix a les empreses com a candidats perquè prèviament els ha entrevistat, han rebut orientació i els fan un seguiment de la seva situació.

 

Obre xat...
1
Hola, Contacta'ns per Whatsapp!
Hola! En què et podem ajudar?
📲 Envia'ns un missatge amb el teu nom i la teva demanda; l'equip d'EMFO et respondrà en breu.👇